Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Paradijsvogels Schapendrijven Cottessen

Vijlen Bezoek website

Paradijsvogels Schapendrijven Cottessen

Paradijsvogels Schapendrijven Cottessen Cottessen 12Vijlen 06-46432582 Stuur e-mail Naar de website
Demonstratie schapendrijven (familieversie) door een enthousiaste herder die hun kudde heideschapen in Cottessen op het buitenverblijf Hoeve ten Bosch beheren. 

Je ziet niet alleen de Border Collies in actie, maar vooral kun je met je groep zelf schapen drijven tijdens diverse praktijkoefeningen.

Tevens wordt er een teamversie aangeboden die uitgebreider is en waar het serieuze aspect van samenwerken en communicatie binnen de groep aan bod zal komen. 

Ook de persoonlijke rollen die van nature ingevuld worden, komen aan de orde. De begeleiding is dan met twee mensen. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Het een ludieke en actieve activiteit in het weiland. Goede schoenen of laarzen met profiel zijn voor je veiligheid noodzakelijk.

Onder extreme temperatuuromstandigheden kan in verband met het welzijn of gezondheid van de schapen en border collies de activiteit aangepast plaatsvinden of zelf afgelast worden.

De schapen zijn tegen Q-koorts ingeënt, dit volgens de richtlijnen van het ministerie van volksgezondheid (RIVM).

Overzicht

Adres
Cottessen 12, Vijlen
06-46432582
Openingstijden en tarieven

Raadpleeg de website voor meer informatie. Reservering vooraf is noodzakelijk. In principe dien je met een groep te zijn om de activiteit op de meest leuke manier te laten verlopen.

Gehandicapten

Beperkte voorziening.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Paradijsvogels Schapendrijven Cottessen. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Paradijsvogels Schapendrijven Cottessen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website