detail

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Op steenworp afstand van Maastricht, Aken en Luik, ligt landgoed Bilderberg Kasteel Vaalsbroek uit de vijftiende eeuw. Het hotel ligt naast het kasteel en beschikt over 130 hotelkamers. 

Het authentiek gerestaureerde kasteel, de eerste vermeldingen dateren uit 1420, combineert de pracht en praal van het verleden met het comfort en de luxe van het heden, smaakvol verweven tot een schilderachtige plaats die een onweerstaanbare charme uitstraalt.
+3

Accommodatie


Het hotel ligt naast het kasteel en beschikt over honderd dertig hotelkamers die allemaal voorzien zijn van een luxe badkamer met bad/douche, föhn, minibar, efficiënte werkplek met telefoon en voicemail, draadloos internet, televisie, koffie- en theefaciliteiten en een kluisje.

Je kunt vrij gebruik maken van Vital Beauty & Health. Hier vind je onder andere een zwembad, fitnessruimte en een saunalandschap.

Eten & drinken


Dineren in Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is een unieke ervaring. Het à la carte restaurant ‘In de Oude Watermolen’ bevindt zich in het hotel, heeft 90 zitplaatsen en biedt een kaart met regionale specialiteiten aan.

Diners in Half Pension vinden plaats in het nieuw Buffettenrestaurant 'De Kruidentuin' die recentelijk als aanbouw van het Kasteel is gebouwd. Ook de ontbijten vinden plaats in dit sfeervolle restaurant.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats, die je gratis mag gebruiken.

Toegankelijkheid


Het hotel beschikt over twee mindervalidenkamers, deze zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een aangepaste badkamer.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Routes in de buurt