Hoeve Villare

Vijlen Bezoek website

Hoeve Villare

Hoeve Villare Rott 31Vijlen 085-2369980 Stuur e-mail Naar de website
Op één van de mooiste plekken in het heuvellandschap van Vijlen vind je pal naast het Wijndomein St. Martinus de sfeervolle herberg als hart van Hoeve Villare.  

De tuin van twee hectare biedt een schitterend uitzicht over de omliggende heuvels en dalen, maakt onderdeel uit van het stilte- en wandelgebied en staat garant voor 'op adem te komen' midden in de natuur.

De Herberg is geschikt voor familiereünies, gezinsvakanties en biedt met zes slaap-/badkamers ruimte aan maximaal twaalf volwassenen.

Hoeve Villare heeft naast de groepsaccommodatie ook enkele vakantieappartementen voor vier of zes personen beschikbaar. Elk vakantieappartement heeft een eigen gezellige inrichting en zijn voorzien van een keuken, badkamer(s) en luxe boxspringbedden.


Sommigen appartementen hebben een terras aan de binnenhof en andere een terras met uitzicht op het heuvellandschap. Je kunt voor de details en foto's de website raadplegen.

Overzicht

Adres
Rott 31, Vijlen
085-2369980
Accommodatie

De sfeervolle herberg is gebouwd in 1883. Het authentiek element vakwerk is gecombineerd met een moderne steigerhouten keuken, luxe boxspringbedden en zes badkamers, zodat sfeer en comfort hand in hand gaan om je een optimale beleving te bieden.

Een gezellige woonkamer met haard, een leefkeuken met bartafel, SMEG apparatuur met grote oven, luxe koffiemachine, zes slaapkamers met eigen badkamer, vier toiletten en een ligbad met jetstreams maakt je verblijf tot een onvergetelijke belevenis.

Maximum aantal personen

12

Voorzieningen
Aparte slaapkamers max. 6 personen
Bar / Kantine
Bad, douche en toilet op kamer
Oplaadpunt e-bike
Linnen (verhuur)
Oplaadpunt elektrische auto
Zwembad
Zelfverzorging
Airconditioning
Haard
Maaltijdverzorging
Parkeerplaats
Speeltuin
Sportveld / Eigen terrein
Tuin / Terras
Wasmachine
Wifi/Internet
Sauna
Eten & drinken

Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Hoeve Villare is het gehele jaar geopend. 


Je kunt De Herberg huren voor een weekend (vrijdag 15:00 uur, maandag 10:00 uur), een midweek (maandag 15:00 uur, vrijdag 10:00 uur) of een week (van vrijdag-vrijdag of maandag-maandag).

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Hoeve Villare. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website