Bakkes A gen Ling

Vijlen Bezoek website

Bakkes A gen Ling

Bakkes A gen Ling Camerig 1bVijlen 043-4559075 Stuur e-mail Naar de website
Aan de rand van het Vijlenerbos vind je de gezellige vakantiewoning Bakkes A Gen Ling. De eigenaresse van de woning voor veertien personen woont zelf tegenover de woning en ontvangt gasten iedere week weer met veel plezier. Bij binnenkomst stap je de woonkamer binnen met de oorspronkelijke vakwerkspanten en vakwerkwanden, vloerverwarming, tegelvloer en zeer gezellige pellet houtkachel. De woning is toegankelijk voor gasten die slecht ter been zijn of zelfs helemaal rolstoelafhankelijk. 

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.

Overzicht

Adres
Camerig 1b, Vijlen
043-4559075
Accommodatie

De vakantiewoning beschikt over zeven slaapkamers en vier badkamers. Er is na de renovatie een u-vormige keuken gerealiseerd waar je een heerlijk diner kunt bereiden. Met uitzicht op de Limburgse Landschappen! Kortom, kies je voor een verblijf in Bakkes A Gen Ling, dan ga je absoluut met een voldaan gevoel naar huis. De woning is geschikt voor jong en oud en kan zijn hart ophalen in het prachtige Limburgse landschap.

Maximum aantal personen

0

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren in overleg
Eten & drinken

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Gehandicapten

Bij de verbouwing is er tevens rekening gehouden met gasten die slecht ter been zijn of zelfs helemaal rolstoelafhankelijk. De begane grond is volledig rolstoeltoegankelijk gemaakt en beschikt over een comfortabele slaapkamer voor twee personen met badkamer, aangepast toilet en wastafel.

Geopend

Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Gasten kunnen de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. Voor een afwijkende verblijfsduur kunnen gasten altijd contact opnemen.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Bakkes A gen Ling. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website