detail

Paradijsvogels-Huize ten Bosch

Welkom bij de Paradijsvogels!

Huize ten Bosch ligt in het gehucht Cottessen bij het Bergdorpje Vijlen. Het unieke landschap biedt alles wat je maar kunt wensen. Dit zowel voor de natuurvriend, wandelaar en fietser. Huize ten Bosch is een vakwerkboerderij uit 1560. Er zijn vier slaapkamers. 

Cottessen ligt op korte afstand van Vaals (8 kilometer), Aken (10 kilometer), Valkenburg (16 kilometer) en Maastricht (25 kilometer).
Bij de boerderij kun je aan verschillende activiteiten deelnemen.

Aanbieding

Hout voor de open haard in de winter. Indien je dit wenst kun je in de e-mail bij je boeking code 'gratis haardhout' vermelden.
Een gratis wandelkaart is altijd in het huis aanwezig. Meerdere routes zijn beschikbaar.
+9

Accommodatie


Stoere eiken balken. Alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf is aanwezig. Keuken met oven en vaatwasser, badkamer met ligbad en vier slaapkamers. Stille ligging, rust en ruimte volop .


In de woonkamer kun je ’s avonds heerlijk genieten van een gezellig vuurtje in de houtkachel. Ook kun je gebruik maken van gratis wifi, tv, in de hangmat schommelen, naar de schaapjes gaan kijken of volop genieten van het prachtige uitzicht vanaf het terras.
Deelname aan activiteiten is mogelijk.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Volledig ingerichte keuken met vier kookplekken, oven/magnetron, vaatwasser, toast grill en koelkast. Ook het gebruik van een overdekte buitenruimte in de hoogstamboomgaard met uitzicht over het Geuldal, bos en Ardennen is mogelijk.


In de kersen, pruimen en appeloogsttijd is er volop gelegenheid om zelf je fruit te plukken. Barbecueën behoort tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om pizza's te bakken in de houtgestookte oven.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Eem parkeergelegenheid is aanwezig (gratis). Ook is er de mogelijkheid om je elektrisch voertuig op te laden met zonne-energie.

Openingstijden


Huize ten Bosch is gedurende het hele jaar geopend. Om een afspraak te maken kun je een e-mail sturen ter attentie van Paul Franssen.


Ook kun je informatie op de Facebookpagina Paradijsvogels Groepsaccommodaties en Buitenbezigactiviteiten vinden.

Toegankelijkheid


De slaapkamer voor twee personen en de badkamer zijn op de begane grond gelegen. Er zijn verder geen speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers aanwezig. De hoofdingang heeft drie trappen.

Huisdieren


Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Paradijsvogels-Huize ten Bosch. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Paradijsvogels-Huize ten Bosch

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!