Paradijsvogels-Huize ten Bosch

Vijlen Bezoek website

Paradijsvogels-Huize ten Bosch

Paradijsvogels-Huize ten Bosch Cottessen 12Vijlen 06-46432582/043-3064951 Stuur e-mail Naar de website
Welkom bij de Paradijsvogels!

Huize ten Bosch ligt in het gehucht Cottessen bij het Bergdorpje Vijlen. Het unieke landschap biedt alles wat je maar kunt wensen. Dit zowel voor de natuurvriend, wandelaar en fietser. Huize ten Bosch is een vakwerkboerderij uit 1560. Er zijn vier slaapkamers. 

Cottessen ligt op korte afstand van Vaals (8 kilometer), Aken (10 kilometer), Valkenburg (16 kilometer) en Maastricht (25 kilometer).
Bij de boerderij kun je aan verschillende activiteiten deelnemen.

Hout voor de open haard in de winter. Indien je dit wenst kun je in de e-mail bij je boeking code 'gratis haardhout' vermelden. Een gratis wandelkaart is altijd in het huis aanwezig. Meerdere routes zijn beschikbaar. 

Overzicht

Adres
Cottessen 12, Vijlen
06-46432582/043-3064951
Accommodatie

Stoere eiken balken. Alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf is aanwezig. Keuken met oven en vaatwasser, badkamer met ligbad en vier slaapkamers. Stille ligging, rust en ruimte volop .


In de woonkamer kun je ’s avonds heerlijk genieten van een gezellig vuurtje in de houtkachel. Ook kun je gebruik maken van gratis wifi, tv, in de hangmat schommelen, naar de schaapjes gaan kijken of volop genieten van het prachtige uitzicht vanaf het terras. 

Deelname aan activiteiten is mogelijk.

Voorzieningen
Animatie
Aparte slaapkamers max. 6 personen
Bar / Kantine
Oplaadpunt e-bike
Linnen (verhuur)
Parkeerplaats
Restaurant / Eetgelegenheid
Speeltuin
Sportveld / Eigen terrein
Tuin / Terras
TV
Wasmachine
Oplaadpunt elektrische auto
Wifi / Internet
Zwembad
Airconditioning
Sauna
Eten & drinken

Volledig ingerichte keuken met vier kookplekken, oven/magnetron, vaatwasser, toast grill en koelkast. Ook het gebruik van een overdekte buitenruimte in de hoogstamboomgaard met uitzicht over het Geuldal, bos en Ardennen is mogelijk.


In de kersen, pruimen en appeloogsttijd is er volop gelegenheid om zelf je fruit te plukken. Barbecueën behoort tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om pizza's te bakken in de houtgestookte oven.

Parkeren

Eem parkeergelegenheid is aanwezig (gratis). Ook is er de mogelijkheid om je elektrisch voertuig op te laden met zonne-energie.

Gehandicapten

De slaapkamer voor twee personen en de badkamer zijn op de begane grond gelegen. Er zijn verder geen speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers aanwezig. De hoofdingang heeft drie trappen.

Geopend

Huize ten Bosch is gedurende het hele jaar geopend. Om een afspraak te maken kun je een e-mail sturen ter attentie van Paul Franssen.


Ook kun je informatie op de Facebookpagina Paradijsvogels Groepsaccommodaties en Buitenbezigactiviteiten vinden.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Paradijsvogels-Huize ten Bosch. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website