De Engelenhoeve

De Engelenhoeve

Het landgoed ligt in Vijlen buurtgemeenschap Rott. Het omvat een woonboerderij met twee vakantiehuisjes, een grote hoogstam boomgaard met onder meer kersen, appel, pruimen en perenbomen. Vanuit de boomgaard is er een fraai uitzicht over de wijngaard van wijndomein Sint Martinus met de toren van de Sint Martinuskerk in de verte. De huisjes zijn geschikt voor 5 (huisje Hemel) en 3 (huisje Aarde) personen respectievelijk. De gasten kunnen gebruik maken van de heerlijke buiten terrassen. 

Aanbieding

De vakantiehuisjes kunnen via de website geboekt worden.

Prijs


Vanaf€ 270,00
Verblijfstarief vanaf € 270,00 per weekend.

Accommodatie


Vakantiehuisje 'Hemel' heeft een eigen ingang met een ruime patio. Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met een open haard en een ruime keuken. Verder een toilet en een aparte douche met wasbak. Op de 1ste verdieping zijn twee grote slaapkamers met wasbak en een kleine slaapkamer. Vakantiehuisje 'Aarde' heeft een eigen ingang op de binnenplaats met een woonkamer, keuken en toilet op de begane grond en 2 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Voorzieningen


  • TV
  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Gasten kunnen zelf een maaltijd bereiden. Beide huisjes hebben een goed voorziene keuken.

Parkeren


De Engelenhoeve heeft eigen parkeerplaatsen voor de gasten.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


De Engelenhoeve is het gehele jaar geopend. De inchecktijd is 15.00 uur of later, de uitchecktijd is 10.00 uur of eerder.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Engelenhoeve. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van De Engelenhoeve

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!