Wingbergerhoeve

Vijlen Bezoek website

Wingbergerhoeve

Wingbergerhoeve Camerig 22Vijlen 0620749060 Stuur e-mail Naar de website
De Wingbergerhoeve ligt langs de mergelland route tussen Epen en Vaals. De Hoeve behoort tot de kasteel-achtigen vanwege de (voormalige) grachten rondom het woonhuis (16e eeuw). Bij de Wingbergerhoeve staat de alom bekende ijskraam. De Bourgondische leefwijze van de Limburger vindt hier zijn uitwerking. De ijs porties worden dan ook niet strak afgemeten maar zijn altijd ruim. Het ijs met vers fruit uit de regio zijn zeer zeker een aanrader.

Het verse fruit wordt ook apart verkocht en daarnaast verwerkt in lekkere streekproducten al naar gelang wat het seizoen biedt. Een selectie van streekproducten is o.a. aardbeien-, pruimen-, frambozen- en kruisbessen jam. De jams bestaan uit vers fruit en 33% geleisuiker. Daarnaast wordt er van het eigen fruit ook appel peren stroop (in het Limburgs 'zeem') gemaakt. De stroop wordt nog steeds in oude koperen ketels gekookt. De stroop is gemaakt van puur fruit zonder enige toevoegingen.

De Wingbergerhoeve is makkelijk te bereiken met de auto en motor (er is een ruime parkeergelegenheid) en bevindt zich langs tal van wandel- en fietsroutes.

Overzicht

Adres
Camerig 22, Vijlen
0620749060
Openingstijden

De verkoop van ijs en fruit start medio maart. De Wingbergerhoeve is dan elke dag van 10.30-22.00 uur geopend met uitzondering van oktober en maart (tot 20.00 uur geopend). Het seizoen eindigt in november.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Wingbergerhoeve. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website