Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Restaurant Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Vaals Bezoek website

Restaurant Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Restaurant Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Vaalsbroek 1Vaals 043-3089308 Stuur e-mail Naar de website
In het a la carte restaurant ‘In de Oude Watermolen’ proeven gasten Zuid-Limburg. Geïnspireerd om de omgeving en vol passie bereid met verse ingrediënten. Voor de gerechten worden zoveel mogelijk biologische en lokale producten gebruikt, zoals vlees van het Mergellandschaap of de authentieke Limburgse grottenkaas. Het gerecht wordt vervolgens op smaak gebracht met kruiden uit de eigen kruidentuin. Echt genieten van alles dat Zuid-Limburg te bieden heeft? Dan adviseren de medewerkers de gasten graag over een geschikte Limburgse wijn. Reserveer nu en geniet van een heerlijke culinaire avond 'In de Oude Watermolen'.

Overzicht

Adres
Vaalsbroek 1, Vaals
043-3089308
Openingstijden

Het restaurant is o maandag tot en met zondag van 18:00-21:30 uur geopend.

Gehandicapten

Gehandicaptenvoorzieningen zijn aanwezig.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Restaurant Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Restaurant Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website