Restaurant Bergzicht

Vijlen Bezoek website

Restaurant Bergzicht

Restaurant Bergzicht Vijlenberg 55Vijlen 043-3061495 Stuur e-mail Naar de website
Restaurant Bergzicht heeft de afgelopen jaren een flinke metamorfose doorgemaakt. De complete inrichting en menukaart is vernieuwd. Een vriendelijk jong team zal je in de watten leggen. 

De passie van de twee eigenaren Erik en Jill spat ervan af en elk gerecht en drankje wordt dan ook met de hoogste zorgvuldigheid verzorgd. Het restaurant beschikt over een grote eigen parkeerplaats waardoor je je auto, motor, fiets, oldtimer, touringcar(s), camper altijd veilig kunt parkeren. 

Grote groepen zijn eveneens altijd welkom. Zelfs grotere evenementen kunnen georganiseerd worden in de stijlvolle aangrenzende feestzaal. Team Bergzicht is een meester in het organiseren van koffietafels, vergaderingen, communies, jubilea, bruiloften, concerten et cetera. 

Verder beschikt restaurant Bergzicht over twee ruime terrassen, rustig gelegen en ook weer liefdevol aangekleed. Twee grote zandbakken zorgen ervoor dat de kinderen zich lekker kunnen amuseren, je kunt dan als ouders gezellig tafelen en genieten.

Tijdens de wintermaanden wordt het restaurant ook telkens mooi gedecoreerd, een smaakvolle inrichting en entourage zorgt voor een gezellige sfeer. Het personeel is jong en gastvrij. De kaart wordt aangepast tijdens de seizoenen. 

Bergzicht in 2018 overgenomen is door twee nieuwe eigenaren waarbij een volledig nieuw hedendaags concept is doorgevoerd? Het restaurant, de zaal en de terrassen zijn geheel vernieuwd en gerestyled. 


Wist je dat koffietafels en andere grotere groepen ook buiten de openingstijden mogelijk zijn? Wist je dat restaurant Bergzicht ook catering verzorgd? Van uitgebreide koude/warme buffetten tot luxe belegde broodjes en gebak. Inclusief servies.

Overzicht

Adres
Vijlenberg 55, Vijlen
043-3061495
Openingstijden

Vrijdag geopend vanaf 17.00 uur.
Zaterdag en zondag geopend vanaf 12.00 uur.

Gehandicapten

Restaurant Bergzicht is rolstoelvriendelijk ingericht en een gehandicaptentoilet is aanwezig. De gehele vloer is zonder drempels.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Restaurant Bergzicht. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn Bier

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website