Café Restaurant De Zwarte Madonna

Vaals Bezoek website

Café Restaurant De Zwarte Madonna

Café Restaurant De Zwarte Madonna Eschberg 5 - 7Vaals 043-3060080 Stuur e-mail Naar de website
De Zwarte Madonna, naast Landal Hoog Vaals en op loopafstand van Kasteel Vaalsbroek, is een gezellig restaurant met vriendelijke bediening en kleine prijzen. 

De mooie koffie met likeur en slagroom, een glaasje water en uiteraard een koekje, de lekkere luxe Limburgse vlaaien en de warme appeltaart staan vanaf 10.30 uur voor je klaar.

Van dinsdag tot en met zondag heeft De Zwarte Madonna een geweldig 3-gangen menu voor € 21,95, dat start met een lekkere kop soep en als hoofdgerecht Limburgs zuurvlees, schnitzel, scholfilet of kipsaté met heerlijke frites. 

Het nagerecht is een ijsje met slagroom of een mooi kopje koffie. Daarnaast worden er ook 3-gangen menu's met een hemels biefstuk, een zalige zalmmoot of een duivelse spaakham geserveerd voor de prijs van € 26,95. Ook voor de kleintjes zijn er verschillende kindermenu's verkrijgbaar.

In het bijzonder sfeervolle restaurant naast het voormalige klooster, waar altijd Limburgse muziek klinkt, zit je op antieke bidstoeltjes uit een Belgisch zusterklooster. Verder is er een prachtige bar gemaakt van twee altaren, kerklampen, een biechtstoel en een rijk uitgesneden koorbank te bewonderen. 

De muren zijn geheel volgehangen met oude religieuze prenten en grote kerkbeelden, hetgeen voor velen een feest van herkenning is. Als het weer het toestaat zit je heerlijk op het ruime terras. 

De Zwarte Madonna is gevestigd in het vrij toegankelijke park van het religieus Museum Vaals. Dit is een spraakmakend museum in een voormalige kloosterkapel, waar je overweldigend omringd wordt door ruim 200 kerk- en kloosterbeelden van 1 tot wel 3,5 meter. 

Je ontvangt bij het bezoek aan het museum informatie over de betekenis van de eigen voornaam en hun persoonlijke beschermheilige. In het park staat het meest gefotografeerde Jezusbeeld van Nederland, veel religieuze kunst en een mooie Mariakapel voor het branden van een kaarsje.

Van dinsdag tot en met zondag biedt De Zwarte Madonna een geweldig 3-gangen menu voor € 21,95 aan, dat start met een kop lekkere soep en als hoofdgerecht Limburgs zuurvlees, schnitzel, scholfilet of kipsaté met heerlijke frites. 


Het nagerecht is een ijsje met slagroom of een mooi kopje koffie!

Overzicht

Adres
Eschberg 5 - 7, Vaals
043-3060080
Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag van 10.30-21.00 uur geopend. Keuken is tot 20.00 uur geopend.

Gehandicapten

Een rolstoeltoilet is aanwezig.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Café Restaurant De Zwarte Madonna. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Café Restaurant De Zwarte Madonna

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website