Vijlenerbosroute SBB37 Vaals

Vaals Download deze route

Vijlenerbosroute SBB37 Vaals

Vaals Wandelroute 1,2 km Makkelijk
Deze zeer korte wandelroute, met een lengte van zo'n 1,2 km, geeft je een snelle indruk van het Vijlenerbos. Het Vijlenerbos is het meest langgerekte bosgebied van Nederland, waar je een korte impressie van zult krijgen tijdens deze wandeling. Je kunt een lekker kopje koffie krijgen op het terras bij boscafe het Hijgend Hert. Hier kun je ook eenvoudig parkeren. De route is te volgen via de witte SBB-paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Plummer Boschweg , 6291 Vaals, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

1,2 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website