Vijlenerbosroute SBB36 Vaals

Vaals Download deze route

Vijlenerbosroute SBB36 Vaals

Vaals Wandelroute 5,1 km Moeilijk
Deze Vijlenerbosroute is een wandelroute die je het grensoverschrijdende bosgebied van het Vijlenerbos laat zien. Dit gebied is meer dan het bezoeken waard en je ontdekt een deel ervan tijdens deze korte en uitdagende route. Onderweg kom je onder andere prachtige uitzichten over de gemeente Vaals tegen. Je ontdekt in het Vijlenerbos waarom iedereen in Limburg en Nederland zo trots is op het mooie landschap van Zuid-Limburg. Je kunt een lekker kopje koffie krijgen op het terras bij restaurant Lodge7. Hier kun je ook eenvoudig parkeren. De route is te volgen via de rode SBB-paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Unnamed Road , 6291 Vaals, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,1 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website