Vijlenerbosroute Elzetterbosch SBB32 Vaals

Vijlen Download deze route

Vijlenerbosroute Elzetterbosch SBB32 Vaals

Vijlen Wandelroute 4,2 km Gemiddeld
In het grote Vijlenerbos bevindt zich het Elzetterbos, waar deze wandelroute je in zo'n 4 kilometer doorheen voert. Onderweg zul je onder andere de Sterrenstenen zien, waarvan wandelaars vroeger dachten dat het vallende sterren waren. Ook heb je prachtige uitzichten over het Geuldal. In het nabijgelegen Camerig vind je ook de nationaal bekende ijsboer Wingbergerhoeve. Parkeren doe je het beste bij restaurant Buitenlust. De route is te volgen via de rode SBB-paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Groenenweg 46, 6294 ND Vijlen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,2 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website