Vijlenerbosroute 2 SBB33 Vaals

Vijlen Download deze route

Vijlenerbosroute 2 SBB33 Vaals

Vijlen Wandelroute 4,1 km Moeilijk
Deze wandelroute begint in het Geuldal, waar de snelst stromende rivier van Nederland zich een weg baant door het Limburgse landschap. De route is kort, maar van een moeilijk niveau. Vanaf het Geuldal loop je richting het grote Vijlenerbos, waar je beloond zal worden met een prachtig uitzicht. Onderweg even uitrusten? In Camerig vind je de nationaal bekende ijsboer Wingbergerhoeve en bij restaurant Buitenlust kun je plaatsnemen op het terras. Daar kun je ook eenvoudig parkeren. De route is te volgen via de gele SBB-paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Zevenwegenweg , Vijlen

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,1 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website