Vijlenerbosroute 1 SBB35 Vaals

Vaals Download deze route

Vijlenerbosroute 1 SBB35 Vaals

Vaals Wandelroute 5,7 km Moeilijk
Het Vijlenerbos in de gemeente Vaals is het meest langgerekte bosgebied van Nederland, in totaal zo'n 650 hectare groot. Het grootste gedeelte van het bos bestaat uit stukken met forse hoogteverschillen die je tijdens deze wandelroute ongetwijfeld trotseert. Na elke stevige klim zul je een prachtig uitzicht hebben over het Geuldal, waar de snelst stromende rivier van Nederland doorheen loopt. Uitrusten en parkeren die je bij restaurant Lodge7 of boscafé het Hijgend Hert. De route is te volgen via de groene SBB-paaltjes.
Op pad met Jenneke 5 juli 2020

Jenneke wandelt route SBB35 door het Vijlenerbos. Na elke stevige klim, geniet ze van een prachtig uitzicht over het Geuldal. Kijk je mee? 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Epenerbaan 1, 6291 Vaals, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,7 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website