Van Vijlen naar Vijlenerbos V6 Vaals

Vijlen Download deze route

Van Vijlen naar Vijlenerbos V6 Vaals

Vijlen Wandelroute 4,5 km Moeilijk
Vijlen is het enige echte bergdorpje van Nederland en tevens de startplek van deze wandelroute. De route is kort, maar van een pittig niveau. Onderweg zul je echter geen spijt krijgen van de keuze voor deze route, dankzij de natuur van het mooie Vijlenerbos en het uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. De forse hoogteverschillen in het Vijlenerbos zul je tijdens deze route tegenkomen. Het vijf sterrenlandschap van de omgeving zal je verrassen. In de omgeving zijn verschillende horecagelegenheden. Parkeren doe je het beste in Vijlen (aan de Pastorijweg). De route is te volgen via de gele paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Vijlerberg 107, 6294 AS Vijlen

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,5 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website