Van Vaals tot Moresnet

Vaals Download deze route

Van Vaals tot Moresnet

Vaals Wandelroute 18,3 km Moeilijk
Deze wandelroute is grensoverschrijdend en voert je van Nederland, naar het Drielandenpunt, naar België en weer terug. De route is zo'n 18 kilometer lang en is een echte uitdaging, zelfs voor de ervaren wandelaar. Je zult regelmatig een flinke klim trotseren, waarvoor je veel mooie uitzichten terugkrijgt. De Vaalserberg is een van de heuvels die je onder andere zult tegenkomen op de route. Het labyrint en één van de twee uitzichttorens liggen aan de route. In het centrum van Vaals of op het Drielandenpunt zijn genoeg horecagelegenheden te vinden. Let op, deze route is niet bewegwijzerd. Onder 'downloaden' is een separate routebeschrijving beschikbaar. Parkeren kan bij een van de parkeergelegenheden in het centrum van Vaals (Kerkstraat/Tentstraat), Kasteel Vaalsbroek of het Drielandenpunt.
Op pad door Moresnet 21 juni 2019

Jenneke ging de uitdaging aan. Bekijk de vlog en ga mee op pad! 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Vaalsbroek 5, 6291 NH Vaals, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

18,3 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website