Van Holset naar Vijlenerbos V11 Vaals

Lemiers Download deze route

Van Holset naar Vijlenerbos V11 Vaals

Lemiers Wandelroute 4,1 km Gemiddeld
Vanaf het kleine dorpje Holset brengt deze wandelroute je richting het Vijlenerbos, een van de grootste bossen van Nederland. Het bos kenmerkt zich door de verschillende steile hellingen en forse hoogteverschillen. Daardoor zul je onderweg kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de Duitse Sneeuwberg (Schneeberg), die door de kalkstenen ondergrond een witte kleur krijgt. Je steekt de Hermansbeek over, de snelst stromende beek van Nederland met het karakter van een snelle bergbeek. Niet alleen daardoor, maar ook door de on-Nederlandse vergezichten en landschappen, waan je je in het buitenland. Parkeren doe je in Holset. De route is te volgen via de gele paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Holset 66, 6295 ND Lemiers, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,1 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website