Vaalsbroekroute 2 V12 Vaals

Vaals Download deze route

Vaalsbroekroute 2 V12 Vaals

Vaals Wandelroute 6,5 km Gemiddeld
Het 15e eeuwse Kasteel Vaalsbroek ligt in het zuidelijkste punt van Nederland. Een groot landgoed, een park met vijvers en eeuwenoude kastanjebomen kenmerken deze plek. Deze wandelroute voert je door het prachtige gebied gelegen achter Kasteel Vaalsbroek. Het kasteel heeft een bijzondere ligging, namelijk midden op de helling van een heuvel. Dit gebied zal je verrassen door zijn schoonheid en gevarieerdheid. Je hebt er onder andere een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. Museum Vaals en Kasteel Vaalsbroek zul je vanaf korte afstand ontdekken. Je kunt parkeren bij Kasteel Vaalsbroek. De route is te volgen via de groene paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Schuttebergsweg 9, 6291 NG Vaals, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,5 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website