Vaalsbroek-route V3 Vaals

Vaals Download deze route

Vaalsbroek-route V3 Vaals

Vaals Wandelroute 4,2 km Gemiddeld
Het gebied achter Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is adembenemend en meer dan het bezoeken waard. Tijdens deze wandelroute zul je de Zuid-Limbugse heuvels trotseren, waar je een prachtig uitzicht over krijgt. 

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is het startpunt van de route. Dit kasteel heeft een mooie ligging op de helling van een heuvel, waar de ligging van de watermolen (die afhankelijk was van het reliëf) waarschijnlijk bepalend voor is geweest. 

Ook zul je langs Museum Vaals lopen, een spraakmakend museum vol kerkbeelden in een voormalige kloosterkapel, met een groot park en een Mariakapel. Parkeren kan het beste bij startpunt Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Volg voor deze route de gele paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Vaalsbroek 1, 6291 NH Vaals, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,2 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website