Vaals V2 Holset

Lemiers Download deze route

Vaals V2 Holset

Lemiers Wandelroute 5,9 km Makkelijk
Deze gemakkelijk af te leggen wandelroute is ongeveer 6 kilometer lang. Hij voert je door het gebied rondom Vaals en Holset, waar je geweldige uitzichten krijgt over de Zuid-Limburgse heuvels. De route zal je authentiek Limburg laten zien. Onderweg zul je verschillende bezienswaardigheden tegenkomen. Een daarvan is het prachtig gelegen Kasteel Vaalsbroek, een groot landgoed met landhuis, park en fonteinen dat midden op de helling van een heuvel ligt. Ook de blikvanger van Holset, de Lambertuskerk, zul je voorbijlopen. Van een afstandje zul je ook klooster de Esch zien, een monumentaal landhuis dat de status van een rijksmonument heeft gekregen. Parkeren gaat gemakkelijk in Vaals of Holset. De route is te volgen via de rode paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Holset 58, 6295 ND Lemiers, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,9 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website