Vijlen MTB-route

Epen Download deze route

Vijlen MTB-route

Epen Mountainbikeroute 25,7 km Heel moeilijk
Het pittoreske bergdorpje Vijlen is een van de hoogstgelegen dorpen van Nederland. De hellingen zijn er steil, het hoog-laagverschil is er groot en in totaal heb je 580 hoogtemeters te trotseren op de Vijlen MTB-route. Kortom, dit is dé uitdagende mountainbikeroute die je als echte liefhebber op je palmares wil hebben! 

Vergeet vooral ook niet om te genieten van de spectaculaire uitzichten vanaf de heuveltoppen, de adembenemend mooie paadjes tussen de weelderige bomen van het Vijlenerbos en een heerlijk en welverdiend speciaalbiertje op het riante terras van boscafé ’t Hijgend Hert, dat met zijn parkeerruimte ook een ideaal startpunt is voor deze enerverende mountainbikeroute. 

Deze route is mede mogelijk gemaakt door Rabobank Zuid-Limburg Oost.

Overzicht

Start- en eindpunt

Terpoorterweg 3, 6285 NH Epen, Netherlands

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

25,7 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website