Joggingparcours Vijlenerbos Vaals

Vaals Download deze route

Joggingparcours Vijlenerbos Vaals

Vaals Hardlooproute 1,2 km Heel gemakkelijk
Speciaal voor beginnende hardlopers is het Joggingparcours Vijlenerbos een prachtige opstap om te verlangen naar meer. Deze hardlooproute is per 100 m aangeduid, zodat je goed ziet hoe ver je al bent, en is slechts 1,2 km, die je voorbij vliegt voordat je er erg in hebt! Je hebt namelijk veel meer oog voor je omgeving dan voor je vermoeidheid, dankzij de ruisende loofbomen, de wuivende varens en de vele vogels die voorbij komen fladderen. Je begint deze hardlooproute bij de Epenerbaan, waar je ook kunt parkeren. Deze hardlooproute volg je via de witte paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kruising Epenerbaan en Rugweg

Soort route

Hardlooproute

Afstand

1,2 km

Moeilijkheidsgraad

Heel gemakkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website