Joggingparcours Vijlenerbos Vaals

Vaals Download deze route

Joggingparcours Vijlenerbos Vaals

Vaals Hardlooproute 5,1 km Gemiddeld
Je hardlooptraining wordt een genot met het diepe groen en het gefilterde zonlicht door de bladeren. Volg je dit joggingparcours door het Vijlenerbos, dan is er om iedere bocht wel een nieuwe verrassing: een prachtige groep varens, een kring bemoste keien of een plotseling uitzicht over het schitterende dal. De vijf kilometer zijn om voordat je er erg in hebt! Parkeren kan bij het startpunt aan de Epenerbaan en na afloop heb je wel een heerlijk glas fris verdiend op het terras van boscafé ‘t Hijgend Hert, de mooie berghut aan de rand van het bos. De route is per kilometer bewegwijzerd, dus ideaal voor een training op maat. Je volgt hem via de rode paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

kruising Epenerbaan en Rugweg

Soort route

Hardlooproute

Afstand

5,1 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website