Hartje Heuvelland Gulpen-Wittem

Mechelen Download deze route

Hartje Heuvelland Gulpen-Wittem

Mechelen Fietsroute 57,8 km Moeilijk
Wie de steile beklimmingen en de zoevende afdalingen van Hartje Heuvelland aandurft, krijgt daar de absolute parels van Zuid-Limburg in één fietsroute voor terug. Je beleeft het aandoenlijke bergdorpje Vijlen, het gezellige Bocholtz en Simpelveld en Ubachsberg, met het authentiek Limburgse wijngoed Fromberg. Je vervolgt je weg naar Wijlre met zijn Brand Bierbrouwerij, het sportieve Gulpen en je gaat zelfs de grens over naar het Belgische Teuven. Onderweg word je getrakteerd op de adembenemende uitzichten van het groene heuvelland, de schaduwrijke bosschages en de gezelligste terrasjes om een welverdiend glas fris te drinken. Of je nu begint bij Buitenplaats de Mechelerhof in Mechelen of bij De Vijlerhof in Vijlen, je fietstocht is hoe dan ook van begin tot eind spectaculair en wondermooi.

Tip! Onderweg kom je langs de Cunibertuskerk in Wahlwiller. Benieuwd naar de verhalen of een kijkje binnen nemen? Bekijk de 360-graden tour of beluister de audiotour. Beide tours zijn ook toegankelijk door de qr-codes op het gevelbordje bij de kerk te scannen.  

Overzicht

Start- en eindpunt

Bommerigerweg 23, 6281 BR Mechelen, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

57,8 km

Knooppuntenlijst

90 - 93 - 96 - 97 - 89 - 88 - 57 - 58 - 85 - 83 - 84 - 428 - 427 - 92

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website