Grensroute Vaals-Orsbach Gr1 Vaals

Aken (Duitsland) Download deze route

Grensroute Vaals-Orsbach Gr1 Vaals

Aken (Duitsland) Wandelroute 7,3 km Gemiddeld
Vaals is een van de hoogtepunten van het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland – letterlijk, want de Vaalserberg is de hoogste heuvel die ons land kent. De Grensroute Vaals-Orsbach begint bij de verrassende activiteiten rond het Drielandenpunt en brengt je dan over de Sneeuwberg, via het kleurrijke Koningin Julianaplein en langs de natuurlijke bron De Gau naar het Duitse Orsbach. Let op: deze wandelroute is geen rondgang! Je wandelt deze bijzondere route langs de grens door de speciale rode Grensroute-bordjes te volgen, waarop het routenummer vermeld staat.

Overzicht

Start- en eindpunt

Dreiländerweg 135, 52074 Aachen, Germany

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,3 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website