Grensroute 6 Vallis Gr6 Vaals

Vaals Download deze route

Grensroute 6 Vallis Gr6 Vaals

Vaals Wandelroute 15,2 km Gemiddeld
Vaals is een begrip in Zuid-Limburg. Niet alleen staat het plaatsje bekend om het Drielandenpunt en om de Vaalserberg, het hoogste punt van Nederland, maar het is ook het middelpunt van de prachtige omgeving in dit grensgebied. Grensroute Gr6 geeft je een spectaculair uitzicht over het Selzerbeekdal en toont je het gezellige centrum van Vaals. Deze wandelroute leidt je via de speciale rode Grensroute-bordjes, waarop het routenummer vermeld staat, over de mooiste paadjes op de grenzen die we delen met Duitsland en België. Parkeren kan bij het Drielandenpunt, wat ook de leukste plaats is om koffie te drinken. Als je daar toch bent, waag je dan ook eens in het avontuurlijke labyrint.
Jenneke wandelt in Vaals 22 februari 2018

Jenneke neemt je mee op de Grensroute 6 Vallis G6 Vaals. Deze route voert je vanaf het gezellige centrum in Vaals, richting het Drielandenpunt en verder het Heuvelland.

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Koningin Julianaplein 1A, 6291 AP Vaals, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

15,2 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website