Geologische schatten in het Geuldal

Vijlen Download deze route

Geologische schatten in het Geuldal

Vijlen Wandelroute 10,0 km Moeilijk
De heuvels van Zuid-Limburg bieden niet alleen de mooiste, maar ook de interessantste bezienswaardigheden op je wandelroute. De wandeling Geologische schatten in het Geuldal laat je ook het Elzetterbos en het Vijlenerbos zien. 

Download de separate pdf om de weg te vinden, trek vooral stevige schoenen aan en ga op avontuur tussen de bronnen op het pad, de vuursteenafzetting bij Zevenwegen en de aaneengeklonken sterrenstenen bij Vaals. 

Realiseer je je wel dat je door een landschap wandelt dat zich in driehonderd miljoen jaar, door middel van aardverschuivingen en riviersporen, heeft gevormd? Alsof dat nog niet genoeg is, kun je je koffie drinken met een fantastisch panorama op de heuvels bij restaurant Buitenlust in Vijlen, waar je ook kunt parkeren.
Op pad met Jenneke 5 juli 2019

Jenneke wandelt in Vijlen langs de geologische schatten van het Geuldal. Kijk je mee? 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Zevenwegenweg , 6294 Vijlen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

10,0 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website