Fietsroute LF6 richting Vennbahn

Aken (Duitsland) Download deze route

Fietsroute LF6 richting Vennbahn

Aken (Duitsland) Fietsroute 47,6 km Gemiddeld

De LF6 is een landelijke fietsroute en één van de lange afstands fietsroutes van Nederland Fietsland. Het Nederlandse gedeelte - ca. 35 km - van de grotendeels Vlaamse route LF6 loopt tussen Vaals en Maastricht. Dit deel van de route is bewegwijzerd met de speciale LF6-bordjes. Vanaf Vaals geven we ook nog een suggestie om naar het startpunt van de Vennbahn in Aken te fietsen.

Let op: dit laatste stukje is niet bewegwijzerd.

Onderweg word je getrakteerd op de adembenemende uitzichten van het groene heuvelland, de schaduwrijke bosschages en de gezelligste terrasjes om een welverdiend glas fris te drinken.

Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl.

Een complete fietsknooppuntenkaart met alle Zuid-Limburgse knooppunten in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop.

Overzicht

Start- en eindpunt

Bahnhof (Station) Rothe Erde

Soort route

Fietsroute

Afstand

47,6 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website