Fietsroute - Heuvelland - Fietsen door de Euregio (via Kalkbaan/Vennbahn)

Bocholtz Download deze route

Fietsroute - Heuvelland - Fietsen door de Euregio (via Kalkbaan/Vennbahn)

Bocholtz Fietsroute 61,0 km Moeilijk
Zuid-Limburg is één van de meest markante en mooiste fietsregio’s van Nederland. Via deze fietstocht ontdek je de Zuid-Limburgse grensregio met pittoreske dorpjes als Vaals, Bocholtz en Wahlwiller. 

Het startpunt van de route is het Drielandenpunt op de Vaalserberg (Viergrenzenweg 97 te Vaals). Vandaar kun je de volgende fietsknooppuntenbordjes volgen: 91-01-92-90-86-87-89.

Vanaf Bocholtz is het ook mogelijk om via de Kalkbaan-bewegwijzering het centrum van het Duitse Aken te bezoeken. Je volgt dan vanaf Bocholtz de speciale bordjes met Kalkbaan. 97-96-94-95-93-91.

Overzicht

Start- en eindpunt

Overhuizerstraat 2, 6351 BE Bocholtz, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

61,0 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website