Drielandenpunt V4 Vaals

Vaals Download deze route

Drielandenpunt V4 Vaals

Vaals Wandelroute 5,7 km Moeilijk
Als snijpunt tussen Nederland, Duitsland en België is het Drielandenpunt natuurlijk een uniek punt op de landkaart, maar wist je ook dat deze plek in Vaals is aangekleed met de leukste activiteiten? 

Op de hoge Vaalserberg vind je een labyrint, maar liefst twee uitkijktorens en verschillende horecagelegenheden. Ook kun je je auto er gemakkelijk kwijt. 

Het mooiste aan Vaals is toch wel de prachtige natuur en het uitzicht op de glooiende groene heuvels, die je goed leert kennen op deze adembenemende wandelroute. Volg de blauwe paaltjes om de mooiste paden te ontdekken.

Overzicht

Start- en eindpunt

Trail Drielandenpunt , 6291 BX Vaals, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,7 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website