Drielandenpunt SBB38 Vaals

Vaals Download deze route

Drielandenpunt SBB38 Vaals

Vaals Wandelroute 4,8 km Gemiddeld
In het prachtige Vaals waan je je op een mooie vakantie in het buitenland. Dat is ook geen wonder: in een enkele stap ben je in Duitsland of in België. De Limburgers zijn met recht trots op dit unieke zuidelijke puntje van Nederland. 

Als je de SBB-paaltjes met rode kop volgt, dan zie je waarom: de uitzichten vanaf de Vaalserberg richting het Vijlenerbos zijn spectaculair. Een lekker kopje koffie drink je op de hoogste berg van het land: de Vaalserberg. Hier kun je ook gemakkelijk parkeren.
Op pad met Jenneke 15 december 2021

Bij het Drielandenpunt is natuurlijk van alles te beleven, maar je kunt hier voornamelijk heerlijk wandelen. Het gebied is prachtig in ieder seizoen. Op de route tref je mooie natuur, een paar klimmetjes en een verscholen Lourdesgrot. 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Viergrenzenweg 232, 6291 BX Vaals, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,8 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website