Drie Grenzenroute Vaals

Vaals Download deze route

Drie Grenzenroute Vaals

Vaals Fietsroute 44,9 km Moeilijk
Vanuit Nederland naar Duitsland, België en weer terug fietsen in één middag door de prachtige heuvels: dat moet je wel vanuit Limburg ondernemen. 

Parkeer je auto op een van de vele parkeergelegenheden in Vaals en volg deze bijzondere, grensoverschrijdende fietsroute via de knooppunten. 

Onderweg vind je talloze terrasjes om een kopje koffie te drinken, het ene nog mooier omringd door de natuur dan het andere. Natuurlijk bezoek je ook het Drielandenpunt met zijn activiteiten voor de hele familie.

Overzicht

Start- en eindpunt

Route des Trois Bornes , 4851 Kelmis, Belgium

Soort route

Fietsroute

Afstand

44,9 km

Knooppuntenlijst

93 - 95 - 94 - 96 - 97 - 87 - 86 - 90 - 92 - 1 - 91

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website