Bergdorpje Vijlen 2 V5 Vaals

Vijlen Download deze route

Bergdorpje Vijlen 2 V5 Vaals

Vijlen Wandelroute 3,0 km Gemiddeld
Boven op een heuvel, met een weids uitzicht op het Zuid-Limburgse vijfsterrenlandschap, ligt het bergdorpje Vijlen: het startpunt van deze verrassende wandelroute. Hoor je de naam van Sint Martinus, dan zit je goed: zowel het verrukkelijke wijngoed als een van de hoogstgelegen kerken van Nederland dragen zijn naam, en allebei kom je ze tegen op deze route. Parkeer je auto op de Pastorijweg en volg de groene paaltjes door dit groene landschap.

Overzicht

Start- en eindpunt

Vijlenberg 149, 6294 AV Vijlen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

3,0 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website