Amstel Gold Race-Lus 2 Zuid-Limburg

Valkenburg Download deze route

Amstel Gold Race-Lus 2 Zuid-Limburg

Valkenburg Wielrenroute 110,1 km Heel moeilijk
Laat jij je niet afschrikken door steile beklimmingen, zoals de Cauberg, Gulpenerberg en Vaalserberg? Volg dan de sporen van de profs op de Amstel Gold Race-Lus 2. De routebordjes leiden je langs de beroemdste Zuid-Limburgse attracties en plaatsjes, van de bossen en vergezichten tot de kern van Valkenburg en het Drielandenpunt in Vaals. Met deze 110 kilometer lange wielrenroute rij je langs alle prachtige bezienswaardigheden die je in april op tv ziet, bijvoorbeeld vanaf Valkenburg, (Par'Course), Vaals of een van de legio andere geschikte startpunten.

Bekijk ook de routes van lus 1 en lus 3 en maak de Amstel Gold Race compleet! 
Tour de Frans 23 oktober 2017

Frans Bauer heeft samen met Mariska de Zuid-Limburgse heuvels waaronder de Cauberg en het Drielandenpunt onveilig gemaakt op de wielrenfiets!

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Amstel Gold Experience, De Leeuwhof 2 te Valkenburg a/d Geul

Soort route

Wielrenroute

Afstand

110,1 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Tips voor onderweg!

  • Cycle Center Tweewielerverhuur

    Belevenis op twee wielen! Verhuur van hybride, ATB, racefiets, tandem, step, hybride, E-solex, e-bike, (snor-) scooter of Vespa te huur met mooie routes en leuke arrangementen! 
    Meer info

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website