Weekend desem/brood bakken in de Frankenhofmolen

Weekend desem/brood bakken in de Frankenhofmolen

Frankenhofmolen, Weijerweg,
Vaals
In dit weekend gaat Bakster aan de slag met vier verschillende degen waarvan er uiteindelijk zes broden worden gebakken in de houtoven van de molen. Uiteraard ga je dieper in op de werking van desem, gist en de verschillende meelsoorten en types.

Zowel op zaterdag als de zondag wordt er samen geluncht. Er wordt brood, stokbrood, Fougasses (van spelt), 100% volkoren desem rogge en een desem brood van spelt en haver gemaakt.

Op de zaterdagmiddag kun je aan een rondleiding deelnemen in en rondom de molen van de enthousiaste vrijwillige molenaars en gidsen. Er zal dan ook de mogelijkheid zijn om verschillende soorten meel te kopen van de molen. De zondag wordt met een gezamenlijke lunch afgesloten.

+4

Data


  • 17-05-2025 t/m 18-05-2025

Duur


1,5 dag

Prijs


€ 190,50 per persoon inclusief twee lunches en de rondleiding.

Informatie en reserveren


Stel je vraag

Wil je meer informatie over Weekend desem/brood bakken in de Frankenhofmolen, vul dan dit contactformulier in. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat. Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, is het prettig als je al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:

  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.