Nederland in lockdown

De Nederlandse overheid raadt aan zoveel mogelijk thuis te blijven en drukte te vermijden. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een vakantie gepland? Ga dan veilig op pad.

You talking to me? De kunst van communiceren

Vaals Bezoek website

You talking to me? De kunst van communiceren

You talking to me? De kunst van communiceren Voormalig politiebureau, Randweg 5Vaals 06-27300714 Naar de website
'You talkin' to me?' zijn de iconisch geworden woorden van Robert De Niro in de film 'Taxi Driver'. Zijn de onbegrensde mogelijkheden om te communiceren een vloek of een zegen in het streven naar vooruitgang? Kunnen mensen elkaar nog begrijpen en bereiken? 

'You talkin' to me?' is een conceptueel vormgegeven expositie in de bijzondere entourage van het momenteel leegstaande voormalige politiebureau van Vaals. 

26 kunstenaars van de Limburgse Kunstkring hebben één van de vele aspecten van communicatie in een visueel beeld omgezet. Hun bijdrages zijn gevarieerd: van schilderkunst tot video- en installatiekunst. Van ernstig werk tot 'cartoon'-kunst met een knipoog. 

Sommige werken zullen duidelijk antwoord geven op vragen. Sommige vragen zullen, zoals ook in de dagelijkse communicatie, wellicht onbeantwoord blijven. Voor de openingstijden en meer informatie zie de website.

Overzicht

Data 15-1-2022 t/m 30-1-2022
Contact
Voormalig politiebureau, Randweg 5, Vaals
06-27300714

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website