Nederland in lockdown

De Nederlandse overheid raadt aan zoveel mogelijk thuis te blijven en drukte te vermijden. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een vakantie gepland? Ga dan veilig op pad.

Nordic&Walking 3Landen 3Daagse

Vaals Bezoek website

Nordic&Walking 3Landen 3Daagse

Nordic&Walking 3Landen 3Daagse DrielandenpuntVaals 06-24359293 Naar de website
Tijdens de veertiende Nordic&Walking 3Landen 3Daagse vanaf het Drielandenpunt te Vaals kun je weer lopen en genieten door het euregionaal natuurschoon. Het dak van Nederland garandeert natuurlijk prachtige vergezichten. 

Karakteristieke elementen als oude grensstenen, landgraven, typisch holle wegen en het Geuldal spreken tot de verbeelding. Naast uitgestrekte bossen zorgt de lappendeken van sappige weilanden met zijn unieke 'kerkenpaadjes' voor veel afwisseling. 

De gemiddeld veertien kilometer lange routes zijn speciaal uitgestippeld om zoveel mogelijk onverhard te lopen. In kleine groepjes, met respect voor natuur en elkaar, worden de 'ups and downs' gemeesterd onder leiding van ervaren gidsen. 

En 2 dagen worden deelnemers zelfs gedropt met bussen. Ook dit jaar wordt er gelopen onder het motto: 'Meer bewegen om diabetes te remmen!' Door inschrijving is er per dag, per deelnemer € 2,50 voor het Diabetesfonds bestemd. Deelname aan één, twee of drie dagen is mogelijk, met of zonder stokken!

Overzicht

Prijs

€ 14,- per dag.

Data 13-5-2022 t/m 15-5-2022
Contact
Drielandenpunt, Vaals
06-24359293

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website