Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Vakantiewoning Sjato Brut

Lemiers Bezoek website

Vakantiewoning Sjato Brut

Vakantiewoning Sjato Brut Holset 34-36Lemiers 0438502928 Stuur e-mail Naar de website
Domein Holset BruisendWijnHuis & Logement produceert heerlijk mousserende wijn uit eigen wijngaarden. Er zijn 7 B&B-kamers en er is een vakantiewoning voor 8 personen Sjato Brut. Het geheel is met liefde vormgegeven, omringd door wijngaarden op een schitterend gelegen terrein, midden in het wandelgebied. Rondom groeien druiven, er is een mooie siertuin, een moestuin en er staan fruitbomen. Voor informatie en boekingen: kijk op de website, bel, mail of kom langs.

Flesje Bubbels van het Domein 

Gasten ontvangen een fles bubbels van het huis bij aankomst! 

Ontbijt bijboeken?
Verwen jezelf en boek een ontbijt in het Logement van Domein Holset. Reguliere gasten genieten van heerlijke ontbijten. Waar plaats is voor 12 is er plaats voor 20! 

Boek een rondleiding!

Overzicht

Prijs Vanaf € 100,00

Verblijfstarief vanaf € 100,00 per weekend.

Adres
Holset 34-36, Lemiers
0438502928
Accommodatie

Sjato Brut is een stoer huis onder één dak met Domein Holset. Er is een zeer ruime leefkeuken aanwezig en een woonkamer met zicht op de tuin. Vier slaapkamers met dubbele bedden, één (!) ruime badkamer met twee wastafels en een inloopdouche. Mooi en eenvoudig ingericht. Er is een privé terras om lekker buiten te zitten en een terras aan het binnenpleintje. De wijngaarden zijn dichtbij net als de moestuin, fruitbomen & wandelpaden. In het weekend vinden er rondleidingen & wijnproeverijen plaats.

Voorzieningen
Animatie
Aparte slaapkamers max. 6 personen
Bar / Kantine
Oplaadpunt e-bike
Linnen (verhuur)
Parkeerplaats
Restaurant / Eetgelegenheid
Speeltuin
Sportveld / Eigen terrein
Tuin / Terras
TV
Wasmachine
Oplaadpunt elektrische auto
Wifi / Internet
Zwembad
Airconditioning
Sauna
Eten & drinken

Gasten van Sjato Brut kunnen een ontbijt bijboeken. De ontbijten zijn vermaard, nodigen uit tot eindeloos zitten, lezen en (bij)praten. Na een ontbijtje loop je een lange wandeling of slecht je al fietsend de Limburgse heuvels (zonder trapondersteuning). Het gehucht Holset heeft twee restaurants en een lunchcafé. Verder zijn er in de nabije omgeving tal van mogelijkheden. In Maastricht is er Nederlands wijn restaurant: Mes Amis. Vaals biedt een schat aan restaurants en .....vergeet Aken niet.

Parkeren

Gratis parkeren is in de wijngaard of op de eigen parkeerplaats bij de vakantiewoning is mogelijk. Het beste is om de auto in de wijngaard te parkeren, zodat auto's zoveel als mogelijk uit het dorp en uit het eigen zicht geweerd worden.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Vakantiewoning Sjato Brut is het gehele jaar geopend.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Vakantiewoning Sjato Brut. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Vakantiewoning Sjato Brut

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website