Pizza workshop

Holset Bezoek website

Pizza workshop

Pizza workshop Domein Holset, Holset 34-36Holset 0438502928 Naar de website
Weinig dingen zijn zo heerlijk als een pizza uit een echte houtoven. Domein Holset beschikt nog over zo een grote oude houtoven waar het mogelijk is om een workshop pizza’s te volgen. Zelf het deeg maken, dat moet een tijdje rusten. De verse ingrediënten, uit eigen tuin of in elk geval zoveel mogelijk biologisch. Je gaat de saus maken. En vervolgens, als de oven goed heet is, meer dan 300 graden, dan kunnen de pizzabodems gedraaid worden en kan het beleg erop. Kaas, vlees, vis of vegetarisch, veganistisch of vedish, alles is bespreekbaar. Leuk als familie activiteit, vrijgezellenfeestje, met je vriendengroep of collega’s!

Wijnen van Domein Holset 
Een workshop pizza bakken is heel goed te combineren met een proeverij van heerlijke wijnen. Wijndomein Holset maakt mousserende wijnen, het assortiment kent verschillende smaken. Je krijgt meer te weten over geuren, kleuren en smaken. En daarna…het proeven van de pizza’s!

Overzicht

Prijs

Groepen van 8 tot 14 personen kunnen aan deze pizza workshop deelnemen. De workshop kost € 42,50 per persoon. Hiervoor wordt alles verzorgd; de ingrediënten, hout voor de oven, een glaasje van  mousserende wijn en een fris knabbeltje voor naast de pizza. De pizzaworkshop wordt door een ervaren pizzabakker gegeven.

Data 23-11-2018 t/m 31-1-2020
Contact
Domein Holset, Holset 34-36, Holset
0438502928

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website