Kerstconcert A Spotless Rose

Vaals Bezoek website Bestel tickets

Kerstconcert A Spotless Rose

Kerstconcert A Spotless Rose De KopermolenVaals 043-3064668 Naar de website

Het kerstconcert A spotless Rose (20.00 uur) biedt bezoekers een rijk gevuld muzikaal kerstboeket, traditioneel en sfeervol, gebracht door Eleonora Leoncini - solozang-, pianowerken gespeeld door Roger Braun en a capella koormuziek door MoKla Vocaal Ensemble onder leiding van Ute Jobes.

De alt Eleonora Leoncini is geboren in Montevideo en heeft zowel studie hoofdvak dwarsfluit als hoofdvak zang afgesloten in Uruguay. De Vaalser pianist Roger Braun behoort tot de gelauwerde vocale begeleiders van Nederland. Hij studeerde aan de Conservatoria Maastricht, Amsterdam en Stuttgart. In 2019 werd hij uitgenodigd om op te treden voor Zijne Majesteit Koning Willem Alexander en Hare Majesteit Koningin Maxima tijdens het nationale Koningsdagconcert in Amersfoort


MoKla Vocaal Ensemble is opgericht in 2014 door dirigent Ute Jobes. Zij verzamelde dames en heren, die graag in een ensemble zingen. MoKla is een samenstelling van Modern en Klassiek, dat aangeeft dat het ensemble zich richt op modern klassieke koor en ensemble muziek.

Overzicht

Prijs

Entree: € 15,-, vrienden van de Kopermolen € 13,-, studenten € 8,-, kinderen onder begeleiding gratis.

Data
2019
december 15
Contact
De Kopermolen, Vaals
043-3064668

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website