Het lied op reis door Europa in de 19e en 20e eeuw

Vaals Bezoek website Bestel tickets

Het lied op reis door Europa in de 19e en 20e eeuw

Het lied op reis door Europa in de 19e en 20e eeuw De KopermolenVaals 043-3064668 Naar de website

De Limburgse musici, sopraan Kelly God en pianist Roger Braun nemen je met liederen én pianosolo mee op reis door Europa in de negentiende en twintigste eeuw. Franse liederen van Poulenc, pianosolo een hommage á Edith Piaf, Nederlandse liederen op teksten van Jan Hanlo en Hans Besselink, Duitsland/Oostenrijk met liederen van Brahms en Richard Strauss en Rusland met virtuoze liederen en pianosolo van Rachmaninov.


Kelly God studeerde solozang en opera bij Mya Besselink aan het Conservatorium van Maastricht. Zij behaalde in 1999 haar diploma Uitvoerend Musicus, in 2001 ‘met onderscheiding’ het einddiploma Solozang en voltooide de Muziekdramatische Opleiding, allen met de vermelding ‘summa cum laude’


De Vaalser pianist Roger Braun is één van Nederlands befaamdste vocale begeleiders. Hij concerteert behalve solistisch als duopartner van bekende zangers. Onder andere was hij uitgenodigd om op te treden voor Zijne Majesteit Koning Willem Alexander en Hare Majesteit Koningin Maxima tijdens het Koningsdagconcert 2019.

Overzicht

Prijs

€ 15,-. Vrienden van de Kopermolen: € 12,-, studenten: € 10,-.

Data
2020
januari 18
Contact
De Kopermolen, Vaals
043-3064668

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website